За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Electra Palace Rhodes 5* е разположен на западния бряг на остров Родос, в курорта Lalyssos, на 9 км от летището и на 10 км от столицата.

В стаите

Климатизираните стаи на хотел Electra имат машина за приготвяне на кафе / чай, сателитна телевизия и луксозна баня с халати и чехли. Минибарът е напълно зареден и може да се използва безплатно еднократно при пристигане. Повечето стаи са с гледка към морето, а някои гледат към басейна или градината.

На територията на хотела

В централната част на хотелската градина е разположен внушителен басейн със свободна форма, декориран с водни елементи и дървени мостове. До него има детски басейн. Electra Palace има 3 ресторанта, включително италиански и китайски, които предлагат на гостите възможност за избор от разнообразни по стил ястия. В лоби бара, бар-салона и басейн-бара се сервират местни и международни напитки. Другите съоръжения включват конферентни зали с капацитет 250 души, интернет кът и минимаркет. Рецепцията работи денонощно всеки ден. На гостите се предлага голямо разнообразие от услуги, които включват обмяна на валута, детегледачески услуги и коли под наем. На разположение на гостите са и Спа и фитнес център.

Хранене

All inclusive

Плаж

Собствен частен плаж.Предлагат се безплатни шезлонги край басейна и на плажа, който се обслужва от сервитьори.

Оценки и коментари